Kako da naručiš svoj omiljeni Collina burger preko aplikacije?
Kako da naručiš svoj omiljeni Collina burger preko aplikacije? Kako da naručiš svoj omiljeni Collina burger preko aplikacije?
Kako da naručiš svoj omiljeni Collina burger preko aplikacije?

Kako da naručiš svoj omiljeni Collina burger preko aplikacije?

Collina Burgers & Pancakes

Da li znaš da Collina sada ima svoju mobilnu aplikaciju? Potrudili smo se da ti omogućimo da što lakše i što brže dođeš do svog Collina burgera. U samo nekoliko klikova, tvoja narudžbina će biti poslata. Naši kuvari će pripremiti sve baš onako kako voliš, a naši dostavljači će biti kod tebe čim pre.

U nastavku objasnićemo ti kako da se snađeš sa Collina aplikacijom i kako da jednostavno i lako poručiš hranu. Nema frke, tvoj Collina burger stiže bez po muke!

Korak po korak do Collina narudžbine

Prvo idi na Google Play ili na Apple App Store, nađi i preuzmi aplikaciju Collina - Burgers & Pancakes. Dozvoli aplikaciji da pročita lokaciju tvog uređaja ili ručno unesi svoju adresu
preuzmi aplikaciju Collina - Burgers & Pancakes
Pojaviće ti se mapa sa lokacijama Collina restorana.
Trenutno se nalazimo na dve lokacije:
Bulevar Zorana Đinđića 12V, Novi Beograd
Požeška 67A, Banovo Brdo
Izaberi onaj najbliži tebi.
Collina restorani

Takođe, putem aplikacije možeš rezervisati sto u našem lokalu na Banovom Brdu. Samo klikni na tu opciju i izaberi Rezervacija stola.
Collina restorani

Nakon toga, otvoriće ti se Collina meni. Pri vrhu videćeš trenutno aktuelnu promotivnu ponudu. Klikni na dugme Preuzmite odmah.
Ako nastaviš da skroluješ, videćeš sve naše burgere, palačinke, sendviče, obrok salate i ostali ukusni has i piće koje imamo u ponudi.
Kada odlučiš šta ti se najviše klopa, klikni na svoj izbor.
Collina meni

ada možeš da svoju narudžbinu prilagodiš po svom ukusu. Na primer, za svoj burger možeš da odabereš dodatke poput slaninice i topljenog sira, kao i sos.
A kad smo već na primeru burgera, ne zaboravi da izabereš L ili XL, kao i da uneseš specijalne instrukcije ako je potrebno i odabereš koliko burgera želiš.
Na kraju klikni na dugme Dodaj u korpu.
Collina meni

Umireš od gladi? Hajde da završimo poručivanje! Klikni na korpu.
Collina meni

Pregledaj sve i klikni dugme Idi na plaćanje.
Collina meni
Dodaj svoje kontakt podatke, vrstu porudžbine (da li ti mi donosimo ili ti dolaziš da pokupiš), vreme, kao i način plaćanja.
Collina meni
Čim nam stigne tvoja narudžbina, poslaćemo ti link na mejl s kojim možeš u realnom vremenu da pratiš svog dostavljača.
Collina meni
Dodatne informacije o Collina dostavi
Kada se vratiš na Collina meni, videćeš ikonicu sa slovom i. Nakon što klikneš na nju, videćeš naše radno vreme, kao i naše kontakt podatke.
Collina meni
Kako da napraviš svoj Collina profil?

Možeš da napraviš svoj Collina profil za brže naredno naručivanje. Samo se vrati iz menija klikom na strelicu u gornjem levom uglu. Vratićeš se ponovo na mapu. Zatim ponovo klikni na simbol u gornjem levom uglu. Otvoriće ti se sa leve strane opcije, pa izaberi Profil.
Collina meni
Takođe, možeš da izmeniš i dodaš svoje adrese tako što ćeš kliknuti na opciju Adrese.
Collina meni
I da zaključimo...

...gladovanju je došao kraj! Preuzmi Collina - Burgers & Pancakes aplikaciju i poruči već danas!

Collina Burgers & Pancakes
Mart 2020.