Collina Wine & Dine restoran
Collina Wine & Dine restoran Collina Wine & Dine restoran
Collina Wine & Dine restoran

Collina Wine & Dine restoran

Collina Burgers & Pancakes

Collina Wine & Dine je novi restoran Collina lanca. Pažljivo smo slušali potrebe i želje naših gostiju i stvorili potpuno novi koncept Collina užitka. Wine & Dine je restoran za hedoniste i ljubitelje kvalitetne hrane i pića. U našem novom restoranu uživaćete u selekciji novih
specijaliteta, kao i Collina klasika!

Novi meni sastoji se od jela inspirisanih italijom, sa našim domaćim pečatom. Na meniju se nalaze paste, rižota, obrok salate, bifteci i naravno burgeri. Svoj odabran specijalitet ukombinujte sa vinom iz selekcije koju smo vam pripremili i uživajte!

Collina Wine & Dine je nešto potpuno drugačije od dosadašnjih Collina restorana. U novom modernom i urbanom enterijeru osećaćete se udobno i moći ćete da uživate u potpuno novom stilu pripremanja hrane, u odosu na ono što ste do sada videli od nas. Pažljivo odabrana selekcija jela pronaći će put do srca svakog gurmana! Dobrodošli u Wine & Dine!

Uživajte u svojim novim omiljenim Colline Wine & Dine specijalitetima u udobnosti svog doma. Dostava će se, u sklopu novog restorana vršiti u krugu centra Beograda, na razdaljini do 4km od našeg restorana.

Collina Burgers & Pancakes
Oktobar 2021.